19 september 2020 concert in Kasteel Duivenvoorde

Zoals bij bijna alle musici is ook mijn agenda leeg geveegd dit seizoen. Er deed zich echter een uitzonderlijke mogelijkheid voor. Op 19 september j.l. gaf ik een concert in de Marot zaal van kasteel Duivenvoorde te Voorschoten.

Lees meer
Mijn laatste concert voor de Corona lockdown.

Mijn laatste concert voor de Corona lockdown.

Het was Woensdag 11 maart. Ik had er zin in. Een lunchconcert geven in de oude dorpskerk van Zoetermeer. Een initiatief van de bekende organist Ronald de Jong, wat zeer succesvol is en al jaren loopt.

Lees meer
Kleddernat concert in Fos.

Het is nu corona tijd wat wil zeggen dat al mijn concerten zijn afgelast dit seizoen. Zo ook mijn zomer concerten in Zuid Frankrijk. Daarom bij deze een mooie herinnering uit 2019.

Lees meer
Julian B. Coco (†)

Hier speel ik samen met de grootvader van het klassieke gitaarspel Julian B. Coco (†) Het is zeker geen foto van een actueel concert.

Lees meer
Concert in de Adventskerk

Concert tijdens de inspiratiemarkt in de Adventskerk.

In het kader van de inspiratiemarkt, een uitmarkt voor kerkgangers, gelovigen en zinzoekers, speelde ik een concert onderdeel.

Lees meer

Interesse gewekt?

Wil je genieten van mijn gitaarspel op locatie vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram