Concert in de Adventskerk

Concert tijdens de inspiratiemarkt in de Adventskerk.

In het kader van de inspiratiemarkt, een uitmarkt voor kerkgangers, gelovigen en zinzoekers, speelde ik een concert onderdeel.

Er heerste een gemoedelijke doch enigszins lawaaiige sfeer. In die zin deed het evenement de naam markt eer aan. Voor mij als gitarist is het altijd weer een uitdaging om het bescheiden geluid van een klassieke gitaar natuur getrouw versterkt uit te tillen boven omgevingslawaai. Toch lukt dit soms opmerkelijk goed. Een voorbeeld wat mij nog te binnen schiet was een grote kunstenaars manifestatie in de veilinghallen van Rijsaterwoude. 2000 bezoekers schuifelden tussen de marktkraampjes met kunst door. Sommige binnenkomende gasten dachten in eerste instantie dat er een CD van John Williams  opstond.

De bezoekers van de inspiratie markt die meer gesteld waren op een intiem concert werden ook bediend. In de stilte kapel achter de Adventskerk, de voormalige grafkapel De Smeth, gaf ik een verstild Renaissanceluit recital voor een select publiek.

Interesse gewekt?

Wil je genieten van mijn gitaarspel op locatie vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram