Mijn laatste concert voor de Corona lockdown.

Zoetermeer 11 maart 2020

Mijn laatste concert voor de Corona lockdown.

Het was Woensdag 11 maart. Ik had er zin in. Een lunchconcert geven in de oude dorpskerk van Zoetermeer. Een initiatief van de bekende organist Ronald de Jong, wat zeer succesvol is en al jaren loopt.

Ik had daar op 25 april 2018 al eens concert gegeven. Het gaat in dit geval om een lunchpauze concert van precies een half uur. Ik speelde er toen de volgende werken:

Air on the G string / Johann Sebastiaan Bach (1685 – 1750) / Arr. Dingeman Coumou
Impromptue / Dingeman Coumou
Sarabande / Francis Poulenc (1899 - 1963)
Manha de canraval / Luis Bonfá (1922 - 2001) / Arr. Dingeman Coumou
Valsa sem Nome / Baden Powell (1937- 2000)
Somewhere over the Rainbow / Arden / Arr. Dingeman Coumou
Hatikvah / traditional / Arr. Dingeman Coumou
Toegift: Aqua de beber / Antônio Carlos Jobim (1927-1994) / Arr Dingeman Coumou

Gezien de zeer positieve reacties die ik toen mocht ontvangen besloot ik een min of meer vergelijkbaar programma te maken.

Op 11 maart 2020 speelde ik het volgende.

Prelude non mensuré “Deep River” / Dingeman Coumou
Arioso / Johann Sebastiaan Bach (1685 – 1750) / Arr. Dingeman Coumou
Retrato Brasileiro Baden Powell (1937- 2000)
Manha de canraval  / Luis Bonfá (1922 - 2001) / Arr. Dingeman Coumou
Felicidade Antônio Carlos Jobim (1927-1994) / Arr. Roland Dyens
Cavatina, Stanley Meyers (1930-1993) Arr. Dingeman Coumou
Hatikvah / traditional / Arr. Dingeman Coumou
Toegift: Somewhere over the Rainbow / Arden / Arr. Dingeman Coumou

Even voor 12.30 uur stroomde het publiek binnen en de kerk raakte lekker vol. De organisatie telde maar liefst een opkomst van ruim 130 bezoekers! Ook dit maal mocht ik mij verheugen in een zeer aandachtig publiek tijdens het concert en een uitbundig applaus nadien. Dat stemt altijd weer dankbaar.

Eén dag later, Donderdag 12 maart 2020, werden door het kabinet vergaande lockdown maatregelen genomen. Wat op Woensdag 11 maart nog mocht was op Donderdag 12 maart verboden. Al mijn nog staande concert afspraken werden afgelast. Het spreekt van zelf dat deze data daarom in mijn geheugen gegrift zullen blijven. Gelukkig dat ik een mooie herinnering aan dit laatste concert van voor de corona lockdown mag bewaren.

Oude dorpskerk Zoetermeer

Interesse gewekt?

Wil je genieten van mijn gitaarspel op locatie vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram