Mijn eerste concerten na corona.

Oudhoornse Kerk

Op 3 april was het zo ver. Weer een eerste openbaar concert zonder beperkingen. Ook een eerste concert in de gloed nieuwe serie Podium Oudshoorn. En ook een eerste keer weer een concert met Nocturne na een lange pauze. De schitterende klank van de cello van Hanny de Jong versmolt weer het sonore geluid van mijn gitaar. De opkomst was zeer bevredigend. We mochten weer genieten van een ademloos enthousiast publiek.

Nocturne.

Op 5 april speelde ik voor een groepje Oekraïense vluchtelingen. Dit betrof een intiem lunch
concert in de Adventskerk. Van mijn kant een poging om hen een beetje verstrooiing en vergetelheid te bieden in een voor hen gruwelijke tijd. Het werd zeer gewaardeerd.

Adventskerk

Op 17 april staat er een optreden op Paas ochtend in het kleine kerkje van Duivendrecht op het programma. Met onder andere mijn arrangementen van composities van Bach zal ik het Paas evangelie gaan omlijsten.

Kleine kerk Duivendrecht

Op 1 mei zoek ik het weer verder op. In Nîmes ga ik weer met mijn gitaar de dialoog aan met
het monumentale orgel in de Grand Temple. Evert van de Poll is ook dan weer de organist.
Als afwisseling op het programma van een jaar geleden zal ik nu ook de luit introduceren. De kwetsbare en intieme klank van dit instrument zal in deze relatief grote kerk waarschijnlijk een heel bijzonder sfeer oproepen.

Grand Temple Nîmes

Al met al het lijkt er op dat het culturele seizoen weer voorzichtig is begonnen.

Interesse gewekt?

Wil je genieten van mijn gitaarspel op locatie vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram